Over mij

Gedreven acupuncturist

Ik ben al jaren geïnteresseerd in de medische wereld. In de aanloop naar mijn carrière heb ik vele studies gevolgd om te komen waar ik nu ben. Ik ben begonnen met een studie fysiotherapie in Utrecht. In 1979 ben ik voor deze opleiding geslaagd. Naast deze basisopleiding heb ik een 2-jarige opleiding voor manuele therapie gevolgd bij Robin Blake volgens de principes van het Maitland Concept. Ook heb ik een cursus gevolgd in manuele therapie volgens Mulligan's behandelmethode. Mijn leven als student is uiteindelijk beëindigd in 1994, toen ik afstudeerde als acupuncturist aan de E.U.T.C.M. (European University of Traditional Chinese Medicine).

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Na mijn studies ben ik wel trainingen blijven volgen om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied. Ik heb verschillende trainingen gedaan in intuïtieve vorming en meditatie; boeddhistische meditatie, chakra meditatie, S.I.V.A.S. (Subtiele Interventie Vasculaire Autonome Signalering) en spirituele training van Elisabeth Jenkins gebaseerd op de Inca traditie. Al deze zienswijzen hebben mijn manier van werken gevormd.

Veel werkervaring
Na mijn afstuderen als acupuncturist heb ik jaren als fysiotherapeut en acupuncturist gewerkt. Ik ben werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. In 2004 ben ik ook medeoprichter geweest van Fysiotherapie Adphys verbonden aan Gezondheid Centrum Lombok. In januari 2012 was het moment aangebroken om voor mijzelf te beginnen en ben ik alleen als acupuncturist gaan werken. In mijn praktijk gebruik ik fysiotherapie als aanvulling op de acupunctuur in tegenstelling tot vroeger, toen dit andersom was.

Werkgerelateerde hobby's
Naast mijn interesse in acupunctuur heb ik ook veel hobby's die gerelateerd zijn aan mijn werk. Veel van deze hobby's, zoals aikido, taichi en healing tao, hebben mijn werk in de praktijk beïnvloed.

Specialisaties

  • Spier- en gewrichtsklachten, behandeling in combinatie met fysiotherapie en technieken uit de manuele therapie
  • Neurologische aandoeningen
  • Chronische pijn
  • Gynaecologische aandoeningen
  • Slaapstoornissen
  • Spijsverteringsproblemen
  • Luchtwegaandoeningen

Wil je meer weten?
06 - 5108 7333